Om oss

Corepark är ett svenskt ägardrivet parkeringsbolag som driver och utvecklar parkeringsanläggningar med hög service. Vi har i bolaget en unik kompetens och lång erfarenhet från parkeringsverksamhet. Vi har ett stort personligt engagemang i både försäljning, drift och administration.

Vårt sätt att arbeta präglas av öppenhet och insyn och vi ser gärna ett nära samarbete med fastighetsägare för att hitta den bästa lösningen för varje parkeringsanläggning.

Att skapa en lönsam parkering handlar om att möjliggöra att så många kunder som möjligt kan parkera på en parkeringsyta. Det uppnås bäst genom ett samnyttjande mellan boende, företag och besökare och då krävs att vi är lyhörda, träffar kunder på plats, skapar samarbeten i närområdet och erbjuder kunder attraktiva produkter.

Hjärtat i verksamheten är vår kundtjänst. All personal har mycket god kunskap om samtliga våra anläggningar och kunder. Vi garanterar alltid snabb, kompetent och personlig service till våra kunder.

Ett flertal kommuner och större fastighetsbolag anlitar oss i projekteringsstadiet rörande frågor som parkeringsnormer och intäktskalkyler. Kostnaden för byggande av garage är dyrt och med vår hjälp kan rätt antal parkeringsplatser byggas genom vår professionella analys och driftsättning.

Vi vet att parkering är en färskvara som ständigt behöver utvecklas och förändras för att tillgodose allas intressen och behov. Samnyttjande av parkeringsanläggningar av olika kundkategorier är ett krävande arbete som vi arbetar med dagligen och med bra resultat för samtliga parter.

Kontakta oss

Har du frågor om din parkering eller är fastighetsägare som önskar samarbete? Använd gärna formuläret så hör vi av oss.


Hemsida & Design av Intendit  Webbyrå